Martontenisz Sportegyesület 1934-2011

A Martontenisz Sportegyesület oldala


A Martonvásári MEDOSZ SE tenisz szakosztály

 2010-évi tagsági díjfizetési feltételei

és

 pályahasználati szabályai

 

 


A tagsággal járó kötelezettségek: Tavasszal a három teniszpálya játékra történő előkészítését a tagság társadalmi munkában végzi. A 18 éven felüli tagok évente 8 óra társadalmi munkát kötelesek végezni, amely a tag akadályoztatása esetén 8000 Ft befizetésével megváltható. A megváltás bármikor, de legkésőbb a következő évi tagdíj befizetésekor fizetendő.

A tagsági díjat Kocsisné Nagy Magdolnának (tel: 06-22 569591) az MTA Mezőgazdasági Kutatóintézet parkjában található gondnokságon (munkaidőben 8 és 16 óra között), vagy telefonos egyeztetés után Dávid Zsolt elnökségi tagnál (06 30 454 4730) lehet befizetni.

Tagsági kártya: A tagsági viszony és az éves tagdíj megfizetésének igazolására az egyesület tagjai tagsági kártyát kapnak. A tagdíj befizetése előtt, a tag (beleértve a családtagokat is), a tagsági kártya elkészítéséhez elektronikusan, vagy papír formában egy db. igazolvány képet juttat el a marton_tenisz@freemail.hu vagy a jozsef.orosz@mail.datanet.hu címre. A tagsági kártya csak a tagdíj befizetése után adható ki. A tagsági díj befizetésekor a tag belépési nyilatkozatot tölt ki, melyben elfogadja az Egyesület alapszabályát és működési rendjét. A PÁLYÁKAT csak a tagsági kártya felmutatásával lehet igénybe venni, a főportán felvett kulccsal. Tagsági kártya nélkül csak vendégként vagy bérlőként lehet játszani!

A teniszpályák az intézet portáján foglalhatók (06-22 569500). A pályafoglalás időtartama munkanapokon 16-20 óra között 1 óra. Az ettől eltérő időpontokban 2 óra. Pályát egy héttel a használat előtt lehet csak lefoglalni és hetente maximum 2 alkalomra lehetséges. 15-percet meghaladó késés után a pályafoglalás joga megszűnik. Pályafoglaláskor minden játékos illetve a vendég nevét be kell írni. Ha a pálya nem foglalt, időkorlátozás nélkül lehet játszani. Családi díjat fizetők alkalmanként ugyanúgy, mint más csak egy pályát foglalhatnak le. Játék előtt, amennyiben a pálya kiszáradt és poros, a pálya felületi salak megóvása érdekében kérjük meglocsolni.  A pályára lépni és ott játszani csak teniszcipőben szabad. Játék után kérjük a pálya lehúzását. A sporttelepről utolsóként távozók a lakatokat és a faházak ajtóit bezárják, illetve ellenőrzik, hogy minden kapu és ajtó zárva van, a kulcsokat a főportán leadják .

 PÁLYÁK BÉRLÉSE

A tagok által nem foglalt pályákat térítési díj ellenében, előzetes bejelentés után bérelni lehet.

A bérlési szándékot telefonon, legalább 24 órával előre a (0630 454 4730) számon lehet bejelenteni.

A pályák bérleti díja óránként 3000 Ft/egy pálya.

Vendégjátékosok csak a meghívó taggal együtt, a bérlők csak az egyesület megbízottjának felügyelete mellett használhatják a pályát. Az egyesület tagjai vendégeket óránként 1000 Ft térítés ellenében hívhatnak meg az egyesület pályáira. 

Az egyesület elnöke egyedi meghívások (delegációk, protokoll vendégek) esetén, méltányossági alapon, az Egyesület érdekében, a foglalási és a pályahasználati szabályok betartásával a fentiek alól felmentést adhat.

Edzés a pályákon: Heti egy alkalommal, csütörtökön, az ikerpálya (1. és 2.) délután 16:00-tól 21:00-ig foglalt a versenyre készülő sporttársak számára. Ez a pályafoglalás az egész szezonra szól. A teniszcsapat részvevőit a csapatkapitány meghívással határozza meg. Az Egyesület teniszcsapatának tagja csak az az egyesületi tag lehet, aki éves tagsági díját rendben megfizette. A csapatversenyek lebonyolítása (pályafoglalás, a pályák előkészítése, labdák biztosítása stb.) a csapatkapitányok felelőssége. Hazai versenyek esetén a pályák foglalása értelemszerűen szünetel. 

Az Egyesület pályáit igénybe vevők (tagok, meghívott vendégeik és pályabérlők) kötelesek a teniszpályák és a környezet tisztaságát és épségét megóvni, a park látogatóira vonatkozó rendet betartani.

A pályahasználati rend bármely pontjának megsértése esetén, a szabályszegőt az elnökség figyelmeztetésben részesíti, illetve ismételt szabályszegés után a tagsági kártya ideiglenes vagy végleges visszavonásával szankcionálja.  

 

Jó sportolás kívánunk!

 

A Martonvásári MEDOSZ SE vezetősége


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 4
Heti: 52
Havi: 180
Össz.: 47 657

Látogatottság növelés
Oldal: Pályahasználati rend
Martontenisz Sportegyesület 1934-2011 - © 2008 - 2019 - martontenisz.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »